Tiistaina oltiin taas koirakoulussa ja sehän meni ihan mukavasti. Ei tosin menty ryhmä juttuihin  olleskaan vaan kahden sakemannin kanssa tehtiin omaa treeniä sivummalla. Saatiin tehtyä aika hieno treeni, etenkin seuraamiset toimi hyvin. Sivustakatsojat sanoi että Rodin häntäkin heilui komeasti. On se kiva että koiruus nauttii =).

Tortaina taas jälki treenit. Testattiin alkuun esine ilmaisua. Rodi sai katsella kun ohjaa lähti kävelemään tietä pitkin ja tiputti matkalle kolme esinettä. Me mentiin sitten perästä ja Rodi poimi hienosti kaikki esineet, ehkä vähän turhankin riehakkaasti. Sitten jälkien vanhennuttua haistelemaan. Hyvin toimi nenä ja mentiin hienosti loppuun asti, ja ohi... Rodilla oli taas niin mieletön vauhti päällä että se oikoo vähän. Ei haista joka jälkeä ja siksi meinasi namipurkki jäädä huomaamatta. Löytyihän se kuitenkin lopulta ja sitten oltaisiin lähdetty pitkin pois meno jälkeä. Jäljellä oli lisäksi hanska esineenä ja se poimittiin hyvin. Ehdin jopa palkaamaan Rodin esineen ilmaisemisesta. Eli on ollut taas hyvä viikko. Saa nähdä mitä viikonloppuna keksitään.

Emäntä on vihdoin saanut itselleen opinnäytetyön aiheen. Siitä johtuen voi välillä olla hiljaisempaa, kun täytyisi vissiin paneutua asiaan aika kovin.