Eli eilen oltiin jälkitreeneissä. Koiria oli vain kolme joten homma sujui joutuisasti. Minä tein jäljen Late lansulle. Olivat olleet jossain rajavartiolaitoksen järjestämässä koulutus tilaisuudessa pelastuskoirille. Siellä oli tehty jälki niin että oli tultu metsästä tielle ja lähdetty kylkemaan tien reunaa pitkin. Yleensä treeneissä aina tehdään jälki suoraan tien yli, ja sitä sitten ihmeteltiin että miksi ihmeessä, kun ihminenhän lähtee yleensä tien suuntaisesti kävelemään. Latelle tein siis jäljen jossa kävelin jonkunmatkaa tien suuntaisesti. Pientä hapuilua Latella oli tiellä mutta selvitti homman kuitenkin.

Rodin jälki oli suht pitkä yhden tien ylityksellä ja kahdella esineellä. Juuri ennen kuin lähdettiinajamaan Rodin jälkeä huomattiin pieno ongelma. Armeijan pojat olivat suunnistamassa samalla alueella ja ei aikaakaan kun smurffipukuisia tyyppejä juoksi ristiin rastiin metsässä. No Rodin jälki lähti hyvin käyntiin... vauhtia vaan on liikaa. kokoajan joudun jarruttelemaan hihnalla. Esineitä ei nostanut kumpaakaan, luulen etteivät haisseet jäljen tekijälle. Tien ylityksessä ilmestyi näkökenttään eka smurffi. ETSI kehotuksella Rodi kuitenkin jatkoi välittömästi töitä.- Kyllä oli emäntä ylpeenä =) Eli tien ylitys meni hyvin. Juuri ennen loppua alkoi smurffeja ravaamaan enemmänin ees taas ja vaati enemmän töitä saad Rodi keskittymään mutta loppuun päästiin kuitenkin Palkka purkki ei ollut jäljen päällä, (en ollut muistanut jäljentekijälle mainita) joten Rodi yritti ensin taas poismeno jäljelle. Olosuhteet huomioiden tosi tyytyväinen olen.

Viimeisen koirakon jälki menikin sitten plörinäksi kun porukkaa ravasi jäljen yli ees taas. miten siinä nyt voi nuorikoira työskennellä.

Jäljen jälkeen ajettiin koirapuistoon, Rodin tyttöystävä Irma tuli kanssa. Ne ei ollukkaan nähny aikoihin ja nauttivat kovasti toistensa seurasta.

Niin ja nyt meillä on maastoauto. Päästään jälkimettälle minne vaan =) Ei tartte miettiä jääkö pohjasta kiinni =)