Tänään alotettiin treeni luoksepäästävyydellä. Rodi oli hienosti kontaktissa kun kouluttaja lähestyi, joten päätettiin koittaa kättelyä. Vähän Rodi hyppäsi käsiä vasten. Oli taas turhan hilpeä kun joku tuli moikkaamaan, mutta periaatteessa hyvin meni.

Sitten tehtiin seuraamista... tai siis mukana tuloa, ei tiukkaa seuraamista. Muutamia täyskäännöksiä EI oltu tässä ihan skarppina vielä, ei tainnu käsittää että ollaaan tosiaan treeneissä.

Maahanmenoa treenattiin myös. Koirat toimi hyvin ohjaajat ei. Eli palkkauksen nopeuteen pitää kiinnittää huomiota niin saadaan se maahan menokin nopeammaksi.

Paikka makuu sujui hyvin. Ekassa toisn ennakoi, nousi vähän ennen kuin ehdin palkata. Jätin palkkaamatta, ja uusiksi. Pysyy hyvin ja kontakti säilyy aika hienosti.

Otettiin Rodille vähän uuttakin asiaa, eli hyppyä. Ihan vaan kahdella lankulla eli Rodille tosi matala. Hyvin tuli yli. Pitää kehitellä kotiin joku este että päästään treenaamaan hyppy käskyä.

Lopuksi vielä luokse tulo. Uskalsin jättää Rodin maahan ilman pitelijää, pysyi hyvin ja tuli luokse suoraan ja vauhdilla... ei vaan jääny eteen. Palkan saatuan alkoi huitelemaan minne sattuu.

Loppu tulos oli kuitenkn se että ens viikolla treenataan tuntia myöhemmin eli siirrytään jatko ryhmään =)=)=) Emäntä on ylpeä!