Tänään oltiin Haminassa jäljellä. Aikaa viime treenistä onkin jo kertynyt. Maasto oli metsässä liikkujn silmissa ihanteellista. Suhteellisen karua mäntymetsää, ja paljon paljon puolukoita =) nam!

Minä tain Pasin kanssa yhdessä jäljen Late Lansulle ja Jäkiohjaaja teki Rodin jäljen. Rodin jäljellä oli 6 esinettä ja aika mukavasti pituutta (n.500m). Jlki lähti hienosti, aika paljon tosin hidastin Rodin etenemistä, kun oli taas vauhti päällä. Jossain vaiheessa jo aikaisemmin jäljestäneellä koiralla ollut ongelma taisi vaiata Rodiakin. Eli avoin maasto, vähän kasvillisuutta ja kova tuuli. Taisi jälki tuulen mukana vähän siirtyillä ja hetken oltiinkin "eksyksissä". Sitten hetki etsittiin tienylitys paikka ja siitä päästiin takaisin jäljelle. Toinen tien ylitys meni hienosti, ihan merkki viivan kohdalta. Hakalista olosuhteista johtuen ROdi jäljesti aika tarkasti nenä maassa ja se rauhoitti hommaa paljon. Kun jälki sitten sukelsi vähän tiheämpään kasvillisuuteen tapahtui koirassakin huomattava muutos. Vauhti lisääntyi ja häntä heilui. ielä löytyi pusikostakin yksi esine, mutta loppupalkka oli taas jäädä välistä, kun olisi ollut kiire jatkaa jälkeä. Yksi esine jäi matkan varrelle sen haahuilun aikana, mutta muuten hyvä suoritus =)

On se vaan niin hyvä että toi koiruus tykkää osta hommasta noin kovin =)

 

Off topic: emäntä suunnittelee taas neuleblokin aloittamista.... vanhan taisin jo dumpata täysin. Nyt on taas neulomuksia syntynyt ja muiden neuleblokeja lueskellessa tulee halu litella omia tuotoksiakin näytille. Tai ehkä yhdistän nämä kaksi blokia... hmmm? Ja missä älissä mä sitä opinnäytettä teen? Enmissään =]