Ei ole taas kerennyt koneen ääreen niin pitkäksi aikaa että olisi ehtinyt päivittämään blogia. Kohta täytyy taas lentää, eli kohti koirakoulua käy koirakkomme tie =).

Viime torstain jälki treenit meni taas hienosti. Ohjaajamme teki Rodille mutkittelevan jäljen, että Rodin vauhti vähän hiljentyisi. Ja niinhän siinä kävi. Aika hyvin Rodi malttoi haistella missä jälki menee, ihan lopussa taas yritti oikaista suoraan poismeno jäljelle. Esineitäkin jäljellä oli. Viisi oli ja yhden Rodi missasi täysin. Lisäksi Rodilla on niin kiire jatkamaan jälkeä ettei se malta odottaa palkkaaa esineestä. Täytyy seuraavaksi laittaa esineiden alle namu. jos sitten viitsisi pysähtyä hetkeksi.

Loppupäätelmänä hyvin meni. Tällä viikolla ei jälkitreenejä olekkaan joten varmaan täytyy vaikka Irman kanssa käydä tekemässä johonkin jälki=).

Koti treenailuissa ollaan yritetty keskittyä perusjuttuihin. Sivua ja luoksetuloa, jonkun verran ihan istumista ja maahan menoa. Myös liikkeestä istumista ollaan otettu ja siinä istuminen toimii jopa nopeammin kuin muuten.

Lauantaina Rodi oli ekaa kertaa hoidossa ja oikein yön yli. Oli kuulemma kaikki sujunut hienosti, mitä nyt Rodin veto kyky hieman yllättänyt =P. On se vaan hyvä että poju osaa olla ihmisiksi kylässä. On mukavampi viedä se hoitoon täst edeskin kun tietää että osataan käyttäytyä.