Oli aihe mikä tahansa niin en meinaa jaksaa blogia päivittää. Tosin kesän aikana ollaan treenailtukin vaihtelevalla menestyksellä, eikä kovin säännöllisesti. Lomien jälkeen ollaan muutamiin jälkitreeneihin päästy. Viime kerralla tehtiin jäljen lisäksi mini esineruutu, sellasilla pikkuesineillä noin kolme kertaa kolme metriä kokoinen ruutu. (jos joku haluaa että selitän tarkemmin niin kyselkää) Tehtiin se ennen jäljelle menoa ja itseasiassa rauhoitti Rodia aika paljon. Vauhti oli vähän paremmin hallinnassa. Esineille jäätiin jäljellä niin pitkäksi aikaa että Rodi rauhottui. Niin ja laitettiin esineille merkit, että tiesin jo etukäteen valmistua, että sain Rodin pysähtymään esineelle. Yleensä se vaan nuuskasee ja jatkaa matkaa. Hyvin se kaiken kaikkiaan meni. yksi esine jäi matkalle.

Viime viikolla tehtiin vielä iteksemme yksi jälki ja 3X3 esineruutu. Taas rodi sai purkaa alku energian siihen ruutuun. Pasi oli ruudussa hihnanpäässä. Jälki oli tällä kertaa lyhyt ja esineitä tiuhassa. Nyt kun kerran oli tarkotus harjoitella sitä esineille rauhottumista. Rodi teki tarkkaa työtä ja esineet löytyivät hienosti.

Tänään jos emännän kunto vaan antaa myöten lähdetään käymään tottiskentällä kyselemässä kuulutaanko me pentu vai mölli ryhmään.