Ilmoitin meidät tänään Tähtäimessä BH kursille. Lähellä on koirahoitola jonka pitäjä on kokenut kouluttaja ja pitää erilaisia kursseja. Meillähän BH on tähtäimessä ehkä syksyllä, mutta haluan tässä kohtaa saada vinkkejä ja tietysti varmistaa ettei ole tehty mitään ihan päin honkia.

 

Lenkillä oli mukavaa. Käytiin metsässä kiertelemässä ja tehtiin välissä vähän tottistaki. Seuraamista tempon vaihteluilla, hihnassa OK ilman hihnaa tosi hyvä. Istumaan jättöjä, ekassa ei meinannut jäädä, sitten muisti homman ja sujui hyvin. Paikka makuuta, niin että kävelin noin 30 askelta ja jäin selkä Rodiin päin, en tosin kovin pitkäksi aikaa. Paikka makuu hyvä ja siitä luoksetuo kanssa nappiin, ei ihan tiiviisti tullut mutta suoraan ja piti kontaktin, ei alkanut vilkuilemaan namia. Lisäksi otettiin pari eteen menoa, mutta niissä ollaan kyllä alku tekijöissään.

 

Ajattelin ostaa naksuttimen ja kokeilla ainakin joitain juttuja opettaa sen avulla. Täytyy kyllä vielä lukea lisää aiheesta. Seuaan blogia jossa yksi naksutin kouluttaja kertoo kokemuksistaan ja siitä on ollu tosi paljon hyötyä. Kyseinen blogi löytyy täältä.